Bekijk hier alle foto’s van de Stone Cityrun 2019

NOVON STONECITYRUN

De Novon StoneCityRun is een hardloopwedstrijd van 1.5, 3, 5 en 10 km door de historische binnenstad van Steenwijk en heeft een vaste plek verworven op de activiteitenkalender van bruisend Steenwijk. Tijdens de loop vinden er allerlei muzikale activiteiten plaats. Daarnaast zijn de horecagelegenheden ‘s avonds geopend.

Het parcours is geschikt voor zowel de ervaren loper als de beginner. Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar en vindt plaats op individuele basis.

Stone City Run in Steenwijk voor tweede jaar op rij afgeblazen, maar deur op kier voor editie in oktober

Het jaarlijkse loopfestijn Stone City Run in Steenwijk gaat in juni niet door. Daarmee sneuvelt het evenement voor het tweede jaar op rij vanwege het coronavirus. 

 

ORGANISATIE

 
De organisatie van het evenement is in handen van Stichting StoneCityRun. ‘We willen graag iedereen op sportieve wijze het prachtige en gezellige centrum van Steenwijk laten ervaren’. Zie je voor jezelf, je organisatie of voor wie dan ook mogelijkheden bij de Novon StoneCityRun? Aarzel niet en neem contact op via onderstaande gegevens.

Bekijk hier alle foto’s van de Stone Cityrun 2019

De Novon StoneCityRun bestaat uit vier afstanden. De kortste afstanden zijn 1,5 km (KidsMile, start om 18:30) en 3 km (alleen voor groep 7 & 8, start om 18:45). Volwassenen kunnen een afstand van 5 km (start 19:15, start Irun2befit 20:30) of 10 km lopen (start 19:15). De start vindt plaats bij Rabo theater De Meenthe en de finish is op de Markt in Steenwijk.