Bellaria-Igea Marina

Bellaria-Igea Marina is een plaats in Italie. Al sinds het begin van de 20e eeuw is het een oud vissersdorp en vakantiebestemming, vandaag is Bellaria Igea Marina een moderne en mooie stad.  

Van mei tot september laat de zon zijn kleuren schijnen en zijn strategische ligging, in het centrum van de Adriatische Rivièra, biedt u de mogelijkheid om wereldberoemde kunststeden zoals Ravenna, Venetië, Urbino en Florence in korte tijd te bereiken. Rimini, de hoofdstad van entertainment, maar ook een oude Romeinse en Renaissance stad, rijk aan schatten, ligt op slechts een paar minuten afstand.

Voor natuurliefhebbers biedt Bellaria Igea Marina de mogelijkheid om wandelingen te maken over de natuurpaden van de paden van gebruik, met 10 km voet- en fietspad langs de rivier, tot aan het nabijgelegen stadje San Mauro Pascoli. Het Parco del Gelso, met zijn 25 hectare mediterrane vegetatie en hoge bomen, is de echte groene long van de stad en met het meer met dezelfde naam en het thematische gebied van de “vlindertuin” is het zeker een bestemming voor bezoek tijdens uw verblijf in Bellaria Igea Marina.