Projectfotografie

Het maken van schoolfoto’s is een specialisme. Bij fotograaf Bert Visser kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van mooie schoolfoto`s. Fotograaf Bert Visser stelt elk kind in staat om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane natuurlijke schoolfoto oplevert!

Fotograaf Bert Visser is gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen op basisscholen, peuterspeelzalen en voortgezet onderwijs. Voor het fotograferen van de kinderen van uw school maakt Bert gebruik van de beste digitale fotoapparatuur.

Bertfotografie verzorgd ook foto’s van diverse activiteiten, zoals sportwedstrijden, toneel en bedrijfsbijeenkomsten. Bij dergelijke opdrachten zorg ik er altijd voor dat bijvoorbeeld een evenement of bijeenkomst vanuit een bijzonder perspectief op een fraaie wijze wordt vastgelegd. Ook is het mogelijk dat ik voor opdrachtgevers foto’s verzorg van gebouwen, interieurs, producten en specifieke activiteiten.

Fotografie omvat – zoals u ziet – een breed spectrum.

Werkwijze?

Mijn uitgangspunt is om mooie foto’s te maken van iedereen, maar bovenal foto’s waarin mensen zichzelf herkennen.

Bent u voor uw evenement op zoek naar een goede en ervaren fotograaf? Dan kan ik zeker wat voor u betekenen! Ik fotografeer diverse soorten evenementen, hierbij kunt u onder andere denken aan de fotografie van uw bedrijfsfeest, netwerkborrel, jubileumfeest, uitreiking ect.

Offerte

Via de contactpagina vraagt u snel en zonder enige verplichting een offerte aan!

U gaat trouwen; de mooiste dag van uw leven. De trouwreportage is een verslag van de mooiste dag van uw leven, die door Bertfotografie wordt samengebundeld in een mooi draaiboek. Zo kunt u alle gebeurtenissen terugzien tot in de kleine details, die soms alweer vergeten zijn door de spanning of hectiek. Bertfotografie herinnert u overal aan en legt uw moment voor eeuwig vast!

Het maken van schoolfoto’s is een specialisme. Bij fotograaf Bert Visser kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van mooie schoolfoto`s.
Fotograaf Bert Visser stelt elk kind in staat om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane natuurlijke schoolfoto oplevert!

Een eerste indruk van uw bedrijf is belangrijk!. Daarom zorgen goede foto’s voor een eerste, en misschien wel bepalende indruk van uw site. Wij zorgen voor uitstekende foto’s die het gezicht van uw bedrijf bepalen. Bertfotografie maakt graag kennis met uw bedrijf, om samen te bepalen welke aspecten van uw bedrijf in beeld moeten worden gebracht.