Clemensschool

De St. Clemensschool dankt zijn naam aan Sint-Clemens, paus en martelaar. Paus Clemens was de derde opvolger van de H. Petrus (‘88-‘89). De H. Clemens werd wegens zielenijver door keizer Trajanus naar de marmergroeven in de Krim verbannen en daar vanwege zijn vasthoudende getuigenis met een anker om de hals in de Zwarte Zee verdronken. Sint-Clemens is naast patroon van de school, de parochie en Steenwijk ook de patroon van zeelieden, hoedenmakers, marmerzagers, steenhouwers en kinderen. Bovendien is hij de patroon tegen kinderziekten, watersnood, storm en onweer. 23 november is zijn naamdag.

Het maken van schoolfoto’s is een specialisme. Bij fotograaf Bert Visser kunt u rekenen op de expertise en professionaliteit die nodig is voor het maken van mooie schoolfoto`s. Fotograaf Bert Visser stelt elk kind in staat om zich ontspannen te laten fotograferen zodat het eindresultaat een spontane natuurlijke schoolfoto oplevert!

Fotograaf Bert Visser is gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen op basisscholen, peuterspeelzalen en voortgezet onderwijs. Voor het fotograferen van de kinderen van uw school maakt Bert gebruik van de beste digitale fotoapparatuur.

Bert Visser is al meer dan 26 jaar actief op de st. Clemensschool in Steenwijk.