Bruidsreportage

U gaat trouwen; de mooiste dag van uw leven. Deze bijzondere dag moet natuurlijk wel worden vastgelegd op foto`s van kwaliteit, zodat u nog lang kunt nagenieten van de mooie momenten. Bertfotografie acht het belangrijk om zijn klanten om hun gemak te stellen en probeert daarom zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn.

De trouwreportage is een verslag van de mooiste dag van uw leven, die door Bertfotografie wordt samengebundeld in een mooi draaiboek. Zo kunt u alle gebeurtenissen terugzien tot in de kleine details, die soms alweer vergeten zijn door de spanning of hectiek. Bertfotografie herinnert u overal aan en legt uw moment voor eeuwig vast!

Als bruidsfotograaf ben ik weliswaar kort, maar wel intens betrokken bij een heel intiem moment in jullie leven. Aan mij de taak om dit bijzondere moment zo vast te leggen in een bruidsreportage, dat jullie nog lang van jullie trouwdag kunnen nagenieten. Belangrijk vind ik het dat er een klik is tussen jullie en mij en jullie je volledig op het gemak voelen, zodat er een compleet beeldverhaal ontstaat waar jullie jezelf helemaal in herkennen.

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte van Bertfotografie, zodat u uw bruiloft na deze grote dag nog vele malen opnieuw kunt zien. Daarna kunt u een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste kennismaking en ongeveer drie weken voor uw datum volgt dan een tweede afspraak voor alle details.

Als bruidsfotograaf ben ik weliswaar kort, maar wel intens betrokken bij een heel intiem moment in jullie leven. Aan mij de taak om dit bijzondere moment zo vast te leggen in een bruidsreportage.

Informatie

Uiteraard bent u van harte welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen. In een voorgesprek zonder verplichtingen kunnen we dan kennis maken, en kan je meer van mijn werk zien. Na dat de wensen kenbaar zijn gemaakt kan ik vertellen over alle mogelijkheden die er zijn om er een perfecte reportage van te maken.

Offerte

Via de contactpagina vraagt u snel en zonder enige verplichting een offerte aan!

Mooie momenten moet je delen. Ontdek de magische sfeer die Bertfotografie creëert met z’n huwelijksfotografie…