Beelden die je raken.

Je beroep maken van je hobby. Beter kan het niet, toch? Uit mijn hobby, fotograferen, is mijn werk ontstaan. Nadat ik al eerder een fotografieopleiding volgde, ben ik doorgegaan met professionele fotografie.
Bent u op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot, fotoreportage of een bepaalde soort fotografie?
Bertfotografie maakt foto`s voor u van hoge kwaliteit in mijn de fotostudio te Steenwijk of op andere locaties, door u zelf aangegeven of door mij bedacht. Natuurlijk vindt alles plaats in overleg.

Elke foto heeft een verhaal. Het verhaal komt tot leven door een foto. Hierdoor krijgt het verhaal een gezicht en spreekt het tot de verbeelding. Foto’s ondersteunen de verhalen.

Informatie

Uiteraard bent u van harte welkom om vrijblijvend contact met me op te nemen. In een voorgesprek zonder verplichtingen kunnen we dan kennis maken, en kan je meer van mijn werk zien. Na dat de wensen kenbaar zijn gemaakt kan ik vertellen over alle mogelijkheden die er zijn om er een perfecte reportage van te maken.
Offerte
Via de contactpagina vraagt u snel en zonder enige verplichting een offerte aan!

Even voorstellen

Het gezicht achter Bertfotografie ben ik, fotograaf Bert Visser uit Steenwijk. Als allrounder heb ik geen speciale voorkeur voor een bepaald soort foto’s. Ik voel me thuis in de natuur, bij sportevenemen-ten, op scholen en ook bruiloften leg ik graag op een sfeervolle manier vast. Belangrijk voor mij zijn de wensen van de opdrachtgever! Mijn drive is het maken van iets moois waar u meer dan tevreden over bent!

Meer weten?

Tel:
06 22 12 05 05

Email: bertfoto@live.nl