Diverse activiteiten

Bertfotografie verzorgd ook foto’s van diverse activiteiten, zoals sportwedstrijden, toneel en bedrijfsbijeenkomsten. Bij dergelijke opdrachten zorg ik er altijd voor dat bijvoorbeeld een evenement of bijeenkomst vanuit een bijzonder perspectief op een fraaie wijze wordt vastgelegd. Ook is het mogelijk dat ik voor opdrachtgevers foto’s verzorg van gebouwen, interieurs, producten en specifieke activiteiten.

Fotografie omvat – zoals u ziet – een breed spectrum. In mijn portfolio vind je portretten van kleine én grote mensen, groepsportretten, zakelijke portretten (profielfoto’s) en glamour portretten. Natuurlijk verdient een geslaagd portret een passende presentatie. Je portretfoto op aluminium gemonteerd in combinatie met hoogglanzend plexiglas, of juist met een matte beeldveredeling geeft dit een strakke eigentijdse uitstraling. Foto op canvas? Door een samenwerking met De Goede Lijstenmaker kan op maat een lijst worden gemaakt.

Zie ook www.degoedelijstenmaker.nl

Laatste projecten

Elke foto heeft een verhaal. Het verhaal komt tot leven door een foto. Hierdoor krijgt het verhaal een gezicht en spreekt het tot de verbeelding. Foto’s ondersteunen de verhalen.

Bekijk hier de foto’s van de Woldbergtrial 2018.

 

Bekijk hier de foto’s van de Woldbergtrial 2017.

 

 

De StoneCityRun is een hardloop wedstrijd van 2,5 km, 5 km en 10 km door de historische binnenstad van Steenwijk.

 

Bekijk de foto’s van de Woldbergtrail 2015 in overijsel.

.